0
Winkelwagen
€ 0,00
 
 

Water&Wind is de plek waar je als watersporter terecht kunt als je van het water en de wind wilt genieten. Met een eigentijds karakter bieden we betrouwbare producten en persoonlijke service voor een vrij en gelukkig leven met het water en de wind.

 

Voel je vrij

 
Bij Water&Wind weten we dat niet alle producten via het Internet verkocht zullen worden. Soms wil je toch persoonlijk advies, het product zien of gewoon even aanraken, daarom kun je bij ons altijd in de winkel langskomen of je product daar afhalen.

Water&Wind is een samenwerkingsverband van bedrijven actief in de watersport. Één plek op Internet en 5 winkels in Nederland.
 

 

Onze kernwaarden

Vrijheid Vrijheid is een lifestyle. We doen niet gauw moeilijk
Bereikbaar We zijn altijd bereikbaar via onze website en e-mail en hanteren ruime openingstijden aan de telefoon
Authentiek Een fris assortiment voor de levensgenieter
Behulpzaam Persoonlijke service in de winkels en veel gemak voor u online
Plezier Elke bestelling wordt met aandacht gemaakt, zo duurzaam mogelijk
 
U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment van topmerken.

 

Het ontstaan van Water&Wind

Water en wind staan centraal in onze winkels. Het zijn de twee elementen die ons assortiment en zelfs onze visie op winkelen bepalen. Met de lancering van de webwinkels in 2015 heeft Water&Wind zijn huidige vorm aangenomen: 5 webwinkels, ondersteund door 5 fysieke winkels in Nederland die in het teken staan van water en wind.
 
Al langer bestonden er samenwerkingsverbanden tussen winkels, en onder andere die samenwerking is onder de naam Water&Wind aangepast naar de huidige tijd. Om mee te gaan met trends en behoeften van watersporters op het Internet zijn we in september 2014 begonnen met het opzetten van Water&Wind. Een frisse, eigentijdse winkelformule gericht op de het vrije gevoel van water en wind.
 

Werken bij Water&Wind

Naast het personeel in de winkels, werken bij Water&Wind ook mensen op het hoofdkantoor.
 
Werken bij Water&Wind betekent werken bij een jonge, platte organisatie met een prettige werksfeer, die volop in ontwikkeling is en waar meer dan voldoende uitdaging ligt. Er sluiten steeds nieuwe winkels aan en krijgen ook steeds meer klanten. En die willen we allemaal op vriendelijke en vakkundige wijze van dienst zijn. Daarom willen we graag kennismaken met enthousiaste mensen die net als wij een passie hebben voor alles wat met water en wind te maken heeft.
 
Klik hier om de actuele vacatures te bekijken en te solliciteren.
 
Alle bedragen zijn inclusief BTW