0
Winkelwagen
€ 0,00
Water&Wind hecht veel waarde aan je vertrouwen. Op deze pagina informeren wij je over de wijze waarop wij omgaan met je persoonlijke gegevens.
Dit privacy beleid is mede van toepassing op Ride&Play, Outboard&Electro, Surf&Sail en Dive&Snorkel.

Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp)

Wanneer je gegevens aan verstrekt, vallen je gegevens onder de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Deze wet geeft regels ten aanzien van de verwerking en bescherming van je persoonsgegevens. Bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) hebben wij onze verwerkingen van persoonsgegevens aangemeld en geregistreerd.
Je kunt deze inzien via www.cbpweb.nl
 

Invullen van persoonsgegevens

Voor het bestellen van een product of het aanmelden op de nieuwsbrief word je gevraagd naar persoonlijke informatie. De persoonlijke gegevens die je invult gebruiken wij uitsluitend om de service te verlenen, het betreffende product te leveren of je in de toekomst over producten te informeren.
 

Verzameling van persoonsgegevens

Voor een compleet en actueel overzicht van de gegevens die verzamelt en verwerkt, verwijzen we je naar onze registratie bij het CBP. Via www.cbpweb.nl heb je direct inzage.
 

Verwerking van persoonsgegevens

Om je de service en het product zo goed mogelijk te leveren kan het noodzakelijk zijn je persoonsgegevens beschikbaar te stellen aan onze leveranciers of derden, die van toepassing zijn op de uiteindelijke producten en diensten leveren die je bij ons hebt besteld. Wij zullen je persoonsgegevens nooit zonder je toestemming verstrekken aan personen of bedrijven voor commerciële exploitatie. 
 

Inzage, correctie en verwijderen van persoonsgegevens

Wij zijn verantwoordelijk voor de gegevensverwerking. Indien je inzage, correctie en/of verwijdering van je persoonsgegevens wil, kan je dit doen bij info@waterwind.nl
 

Vragen en wijzigingen

Heb je vragen of opmerkingen over ons privacy beleid, dan kun je deze richten aan: info@waterwind.nl  
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy policy. Kom daarom regelmatig terug op deze pagina voor het actuele privacy beleid. Laatste wijziging: 12 november 2015
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW